Οι Υπηρεσίες μας

Η Ταχτσίδης Glass παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας σε πολλούς τομείς και εφαρμογές που αφορούν το γυαλί.  Επεξεργαζόμαστε και κόβουμε κάθε είδους κρύστάλλων και γυαλιών, με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μας μηχανήματα, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος της εκάστοτε εργασίας, πάντα με προσοχή στην λεπτομέρεια και την εφαρμογή. Είμαστε πάντα συνεπείς σε κάθε μας έργο, αντικατάσταση ή κατασκευή, γι¨αυτό συνεχίζουμε από το 1975 έως σήμερα να ανταποκρινόμαστε  άμεσα και υπεύθυνα στις απαιτήσεις σας !

Θερμο-ηχομονωτικά κρύσταλλα

Ενεργειακά κρύσταλλα

Κρύσταλλα Αμμοβολής

Κρύσταλλα Securit

Αλεξίσφαιρα κρύσταλλα

Ντουλάπες αλουμινίου

Βαμμένα Κρύσταλλα

Γυαλ. σκάλες εσωτ, χώρου

Καθρέπτες

Plexiglass

Πόρτες φυσαρμόνικες

Γυάλινες πόρτες

Αυτόματες πόρτες

Τρίπλεξ πόρτες

Τρίπλεξ κρύσταλλα

Γυαλ. σκάλες εξωτ, χώρου

Ντουζιέρες

Κρύσταλλα ηλιακών

Κορνίζες Αλουμινίου

Πυράντοχα κρύσταλλα

Κατεργασία κρυστάλλων

Ζωγραφιστά κρύσταλλα

Γυάλινα σκέπαστρα

Πορτάκια αλουμινίου

Τα Συνεργεία

Τα άρτια εκπαιδευμένα τεχνικά συνεργεία μας, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας, για την επίλυση οποιασδήποτε τεχνικής απορίας ή προβλήματος σας. Ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια σε οποιαδήποτε ανάγκη, διασφαλίζοντας σας την μέγιστη αξιοπιστία όλων των συστημάτων αυτοματισμού. Με τις εξειδικευμένες συμβουλές και την έμπειρη καθοδήγηση των τεχνικών μας, η επίλυση κάθε προβλήματος σας θα είναι γρήγορη και άμεση.

Αποθέματα σε Ανταλλακτικά

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουμε ένα μεγάλο αριθμό επωνύμων προϊόντων που εμπιστεύεται το Eλληνικό κοινό.Τα άκρως επιτυχημένα κριτήρια επιλογής προϊόντων μας, βασίζονται σε 3 απλά βήματα: ποιότητα – ασφάλεια – οικονομία. Η ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ Glass προσφέρει υψηλές παροχές στους πελάτες και συνεργάτες της, ανάλογες των απαιτήσεών τους.

Εγγύηση Ποιότητας

Στην ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ Glass, προκειμένου να προστατεύουμε την επένδυση που κάνατε, αγοράζοντας τα προιόντα σας από εμάς, σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του συστήματος, για 1 χρόνο από την ημέρα της τοποθέτησης.