Ποιοί Είμαστε

Η οικογενειακή επιχείρηση ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ Glass, δραστηριοποιείται δημιουργικά για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο του γυαλιού, με έδρα στις Αχαρναί, επί της οδού Λεωφόρου Θρακομακεδόνων 22Α.

Η πολυετής μας εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αναπτύξει μέσα από τα εκατοντάδες project που αναλάβαμε και ολοκληρώσαμε με επιτυχία, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Με γνώμονα πάντα την συνέπεια, τον σωστό και ορθολογικό σχεδιασμό κάθε εργασίας, την άψογη τοποθέτηση ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις και εφαρμογές, την άριστη ποιότητα υλικών αλλά και τις προσιτές μας τιμές, έχουμε τοποθετήσει πάνω από 66.000 m2 τζαμιού.

Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές παντός τύπου με πιστοποίηση CE.

Άριστα καταρτισμένη ομάδα συνεργατών είναι εδώ για να ακούσει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, και στη συνέχεια να προτείνει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αυτό που εκείνος επιθυμεί για τον οικιακό ή επαγγελματικό του χώρο, χωρίς να χρειαστεί να δώσει μια περιουσία.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Γιατί να μας προτιμήσετε ?

Εμπειρία

Με την γνώση και εμπειρία για πάνω από 40 χρόνια στο χώρο της κατεργασίας του γυαλιού, εγγυούμαστε την επιτυχή ολοκλήρωση για κάθε μας εργασία.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία μας σε κάθε εργασία, ακόμα σε στις πιο δύσκολες εφαρμογές καθώς και η ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών μας, είναι για μας προτεραιότητες.

Τεχνογνωσία υλικών

Γνωρίζοντας κάθε δυνατότητα και ιδιότητα του γυαλιού, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας σε οποιουδήποτε μεγέθους project θέλετε.

Ποιότητα

Με την Πιστοποίηση CE γαι τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τεχνικές διαδικασίες που χρησιμοποιούμε, η ποιότητα των εργασιών μας είναι πάντα στο καλύτερο δυνατό.

Τιμές

Οι οικονομικές μας τιμές είναι από τις καλύτερες στην αγορά, χωρίς ποτέ να θυσιάζουμε την ποιότητα της εργασίας ή των υλικών για το κόστος.

Ασφάλεια

Εγγυούμαστε υπεύθυνα για την ασφάλεια ως προς τα υλικά και τις υπηρεσίες μας

Πάνω από

Χρόνια Εμπειρίας

Επεξεργαστήκαμε πάνω από

m2 Γυαλιού

Ολοκληρώσαμε πάνω από

Projects κάθε είδους

Συνεργαζόμενες Εταιρίες